page_banner

Tipe 2 Tilu Fase IEC 62196 Portabel Gancang Carjer Listrik Carjer Top Supplier

Tipe 2 Tilu Fase IEC 62196 Portabel Gancang Carjer Listrik Carjer Top Supplier

WB-IP2-AC3.0-16AT,WB-IP2-AC3.0-32ATWB-IP

 

Pondok: Pangecas EV portabel Workersbee nyayogikeun anjeun kakuatan anu dipikabutuh dina cara anu dipercaya sareng ramah-pamaké.Desain anu kuat dirancang khusus pikeun tahan kaayaan anu nangtang.Dilengkepan kabel ngecas kualitas luhur sareng antarbeungeut intuitif anu ngamajukeun efisiensi énergi, pangecas ieu nyegerkeun rutin ngecas sapopoé anjeun sareng ngirangan biaya énergi anjeun.Sumawona, éta tiasa gampang nyambung ka infrastruktur listrik anu tos aya boh di bumi sareng di lingkungan luar.

 

Kakuatan Max: 11kw, 22kw
Kontrol Aplikasi: Leres, Aplikasi Bluetooth pilihan
Protection Leakage: Tipe A + 6mA DC
Struktur: Charger EV portabel (layar LCD) sareng colokan IEC 62196 Type 2


Katerangan

Fitur

Spésifikasi

Kakuatan pabrik

Tag produk

Nalika kendaraan listrik (EV) terus populer, kabutuhan solusi ngecas anu efisien sareng merenah janten langkung penting.Lebetkeun Tipe 2 Tilu FasePortabel EV carjer- produk revolusioner anu disetél pikeun ngarobih cara urang ngecas mobil listrik urang.Dijieun ku OEM (Produsen Peralatan Asli) di pabrik EVSE anu canggih, carjer portabel ieu nawiskeun genah sareng serbaguna anu teu cocog.

jéntré

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Reservasi Ngecas
    Rojongan pikeun ngecas dijadwalkeun ngamungkinkeun anjeun nyetél waktos khusus pikeun ngamimitian ngecas, ngamangpaatkeun harga listrik panghandapna.
    jeung nyimpen duit

    Kamampuhan High-Power
    Laju ngecas gancang, ngamungkinkeun pikeun ngecas kakuatan dugi ka 22kW, nyaéta 2 ~ 3 kali langkung luhur tibatan modeu biasa 2 pangecas.

    Solusi Ngecas Awét
    Dirancang pikeun tahan kaayaan ekstrim, carjer EV gaduh konstruksi anu kuat pikeun panyalindungan Rating IP67.

    OTA Jauh Ngaronjatkeun
    Fitur pamutahiran jarak jauh ningkatkeun stabilitas sareng adaptasi pangalaman ngecas anjeun.Éta ngamungkinkeun apdet parangkat lunak anu mulus pikeun mastikeun kinerja anu optimal.

    Kabel Fleksibel-Premium
    Kabel ngecas terpadu nahan kalenturan sanajan dina cuaca tiis anu parah.

    Protection mantap
    Kalayan rating tahan debu sareng tahan cai anu saé, éta sacara efektif tiasa nahan épék korosif hujan, salju, sareng lebu.Ieu ensures yén sanajan dina poé ribut, Anjeun bisa make eta kalawan karapihan pikiran.

    Tegangan dipeunteun 380V AC (Tilu fase)
    Dipeunteun Ayeuna 6-16A / 10-32A AC, 1 fase
    Frékuénsi 50-60Hz
    Résistansi insulasi > 1000mΩ
    Naékna Suhu Terminal <50K
    Tahan Tegangan 2500V
    Résistansi kontak 0,5mΩ Maks
    RCD Tipe A + DC 6mA
    Kahirupan mékanis > 10000 kali euweuh-beban colokan asup / kaluar
    Gaya Insertion Gandeng 45N-100N
    Dampak Tahan Muterkeun tina jangkungna 1m sareng dijalankeun ku kendaraan 2T
    Kapungkur Termoplastik, kelas tahan seuneu UL94 V-0
    Bahan Kabel TPU
    Terminal Pérak-plated alloy tambaga
    Perlindungan Ingress IP55 pikeun konektor EV sareng IP67 pikeun kotak kontrol
    Sertipikat CE/TUV/UKCA/CB
    Standar Sertifikasi EN 62752: 2016+A1 IEC 61851, IEC 62752
    Garansi 2 taun
    Suhu Gawé -30°C~+50°C
    Kalembaban Gawé ≤95%RH
    Luhur Gawé <2000m

    Workersbee mangrupikeun produsén anu dipercaya sareng berorientasi palanggan.Éta pikaresepeun yén tim insinyur kami dikhususkeun pikeun nyumponan sareng ngaleuwihan ekspektasi sareng kabutuhan palanggan.Komitmen pikeun kapuasan palanggan ieu penting pisan pikeun mastikeun kualitas sareng usability pangecas EV portabel anjeun.

    Di Workersbee, kami nawiskeun jasa produsén peralatan asli (OEM), nyayogikeun anjeun kalenturan pikeun ngaropea pangecas kami dumasar kana sarat khusus anjeun.Naha éta merek, modifikasi desain, atanapi pilihan personalisasi, kamampuan OEM kami ngamungkinkeun urang pikeun nyaluyukeun pangecas pikeun saluyu sareng identitas merek anjeun.

    Salaku pabrik EVSE (Electric Vehicle Supply Equipment), urang nengetan taliti kana unggal aspék produksi.Ti protokol kadali kualitas punjul pikeun ngagunakeun bahan premium sarta komponén, urang narékahan pikeun kaunggulan dina unggal hambalan.Tim kami ngalaksanakeun prosedur uji anu ketat pikeun ngajamin yén unggal carjer EV portabel nyumponan standar industri sareng mastikeun kinerja anu optimal.

    rinci rinci2 rinci3 rinci4 wincik5rinci6