page_banner

Custom Warna Panjang OEM ODM Tipe 2 Pikeun Tipe 2 EV Ngecas Cable Extension

Custom Warna Panjang OEM ODM Tipe 2 Pikeun Tipe 2 EV Ngecas Cable Extension

pondok: Integrasi dua panyambungna ieu kana kabel tunggal nyadiakeun boga EV kalawan genah tur kalenturan lamun datang ka ngecas kandaraan maranéhanana.Ku ngadukung modeu ngecas AC, kabel EV panyambung ganda tipe 2 ngagampangkeun transfer énérgi anu efisien bari mastikeun kompatibilitas dina sajumlah infrastruktur anu lega, sahingga ngamajukeun adopsi sistem mobilitas listrik.

 

Dipeunteun Ayeuna: 16A, 32A

Warna kabel: Hideung, oranyeu, héjo, jsb.

Sertifikasi: CE, TUV, CB


Katerangan

Spésifikasi

Kakuatan pabrik

Tag produk

Katerangan

Tipe 2 kabel EV konektor ganda ngagambarkeun solusi motong-ujung pikeun tantangan konci Nyanghareupan ku pamaké EV.Éta mangrupikeun produk anu patut investasi pikeun agén alat ngecas kendaraan listrik sareng industri anu aya hubunganana.Versatility ieu ngamungkinkeun kasaluyuan jeung rupa-rupa stasiun ngecas, enhancing genah pikeun boga EV.

Tipe 2 nepi ka tipe 2
Kabel EV

utama (5)
utama (1)
utama (6)
utama (4)
logo2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Dipeunteun Ayeuna 16A/32A
    Tegangan Operasi 250V / 480V
    Suhu Operasi -30 ℃ - + 50 ℃
    Anti tabrakan Sumuhun
    Tahan UV Sumuhun
    Peunteun Protection Casing IP55
    Sertifikasi TUV / CE / UKCA / CB
    Bahan Terminal alloy tambaga
    Bahan Casing Bahan Thermoplastic
    Bahan Kabel TPE/TPU
    Panjang kabel 5m atanapi ngaropéa
    Warna kabel Hideung, Oranyeu, Héjo
    Garansi 24 bulan / 10000 Kawin Siklus

    Workersbee gaduh seueur pangalaman anu ngadukung jasa ngaropéa kabel extension EV.Kami gaduh jalur produksi konektor EV otomatis anu tiasa ngadukung kustomisasi LOGO.Anjeun tiasa milih warna, struktur, sareng bahan dumasar kana syarat merek anjeun.Bahan TPU atanapi TPE biasa dianggo.Anjeun tiasa motong panjangna pikeun nyocogkeun ka kabutuhan Anjeun.

    Workersbee nganggo para ahli sareng pangalaman langkung ti 10 taun dina produksi sareng desain EVSE.Éta tiasa ngadamel saran dumasar kana pasar sareng ciri merek perusahaan anjeun, sareng ngabahas gambar desain sareng anjeun.

    Téknologi Workersbee museurkeun kana kualitas produk, parobahan pasar, kaluaran produksi, sareng pamariksaan kualitas anu ketat, ku kituna ngagaduhan reputasi anu saé dina widang EVSE.Produk anu dijual sareng diropéa henteu ngan ukur fungsional sareng cerdas tapi ogé nyumponan paménta pasar sacara éstétis.

    jéntré