page_banner

Produsén Top Buka Tungtung EV Ngecas Cable Jeung GBT EV Colokkeun

Produsén Top Buka Tungtung EV Ngecas Cable Jeung GBT EV Colokkeun

Modél EV Colokkeun: WB-GC-AC2.0

 

Shorts: sambungan kabel EV buka-tungtung GBT Ieu adopts téhnologi palapis terminal, desain modular, sarta produksi otomatis.Ku alatan éta, éta pisan ongkos-éféktif, aman, dipercaya, jeung awét.

 

Dipeunteun Ayeuna: 20A, 32A, 40A, 50A, 60A, 80A
OEM / ODM: Kacida Rojongan
Peunteun panyalindungan: IP67


Katerangan

Spésifikasi

Kakuatan pabrik

Tag produk

Fitur

Ngecas Aman
colokan ngecas GB T EV ieu dirancang pikeun jadi komponén jeung terminal crimp kalawan prosés palapis terpadu.Tingkat waterproof na bisa ngahontal IP67, sanajan nu boga kandaraan listrik ngagunakeun eta di wewengkon basisir pisan beueus, éta pisan aman.

Éfisién Biaya
Desain modular produk diintegrasikeun sacara mulus sareng téknologi manufaktur tumpak otomatis.Produksi otomatis ningkatkeun kapasitas produksi sareng efisiensi, sareng ngajantenkeun prosés produksi produk langkung standar.Dina waktos anu sami, biaya produksi ogé dikirangan, ku kituna para nasabah tiasa langkung saé nguntungkeun tina éta.

OEM / ODM
Colokan GB/T EV gratis tungtung ieu ngadukung kustomisasi.Henteu ngan ukur penampilan colokan EV, tapi ogé panjang sareng warna kabel EV, bahkan terminal di tungtung sanésna ogé tiasa disaluyukeun.Terminal konvensional kami kalebet terminal insulated buleud sareng terminal insulated tubular.Lamun konsumén boga syarat husus, mangga ngahubungan kami.

Kasaluyuan universal
EV Cable Ieu bisa diadaptasi kana model béda, sarta tungtung bisa dipilih kalawan bagéan insulasi, terminal bulistir tungtung, jsb Rojongan kustomisasi, Ampir kabéh ngecas tumpukan dina pasaran bisa ngaluyukeun sambungan kabel EV tungtung-gratis pakait pikeun konsumén.

 

枪线-国标小直流-图片排列


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Dipeunteun Ayeuna 16A-32A Fase Tunggal
    Tegangan dipeunteun 250V AC
    Suhu Lingkungan Operasi -40 ℃ - + 60 ℃
    Résistansi insulasi 500MΩ
    Tahan Tegangan 2500V & 2mA Max
    Peunteun Flammability UL94V-0
    Umur Mékanis > 10000 Siklus Kawin
    Peunteun panyalindungan IP67
    Sertifikasi Tes wajib / CQC Suhu Naékna
    Naékna Suhu 16A<30K 32A<40K
    Suhu Operasi 5%–95%
    Selapkeun & ditarikna Angkatan <100N
    Bahan Struktur Dasar PC
    Bahan Colokkeun PA66 + 25% GF
    Bahan Terminal alloy tambaga, pérak electroplated
    Wiring rentang 2,5 – 6 m²
    Garansi 24 bulan / 10000 Kawin Siklus

    Workersbee Group mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu unggul dina industri plug EV.Hiji tina unggal dua colokan GB T EV dihasilkeun ku Workersbee Group.Kualitas colokan Workersbee Group EV parantos diverifikasi ku pasar sareng parantos diakui ku mitra otorisasi ieu.

    Salah sahiji faktor konci instilling kapercayaan dina kolaborasi jeung usaha esteemed nyaeta state-of-the-art garis produksi pinuh otomatis Workersbee urang.Fasilitas canggih ieu henteu ngan ukur ngajamin kapasitas produksi anu kuat tapi ogé ngajamin patuh kana spésifikasi produksi produk anu cermat, salajengna nguatkeun kredibilitas Workersbee di industri.

    Di Workersbee, prioritas kaamanan produk penting pisan.Ngaliwatan usaha panalungtikan sarta pamekaran steadfast, aranjeunna terus narékahan pikeun ngaronjatkeun fitur kaamanan colokan EV maranéhna.Ku mulus ngahijikeun sareng ngabakukeun prosés panalungtikan sareng pamekaran, produksi, penjualan, sareng jasa, Workersbee mastikeun pendekatan holistik pikeun nganteurkeun produk anu luar biasa ka konsuménna.Pendekatan komprehensif sarta streamlined ieu underscores komitmen Workersbee pikeun nyadiakeun pangalaman dipercaya jeung well-rounded pikeun konsumén maranéhanana.

    jéntré jéntré2 jéntré3 jéntré4 jéntré5jéntré6