page_banner

Cina EVSE Factory Electric Car Tipe 2 Pikeun Tipe 2 EV Charger Extension Cable

Cina EVSE Factory Electric Car Tipe 2 Pikeun Tipe 2 EV Charger Extension Cable

Model No: WB-IP3-AC1.0-32AS, WB-IP3-AC1.0-32AT, WB-IP3-AC1.0-16AS, WB-IP3-AC1.0-16AT

 

pondok:
Pin pérak-plated dina beungeut alloy tambaga jeung luhur thermoplastic.Carjer gampang diselapkeun sareng ditarik, gaduh desain ergonomis sareng cengkraman anu nyaman.Ngarojong fungsi konci éléktronik kendaraan.Versi standar Éropa produk ieu gaduh pilihan fase tunggal sareng tilu fase.

 

Panyambung: IEC 62196-2 Colokkeun
Panjang kabel: 5 M 10M 20M / ngaropéa
Aplikasi: Ngecas Kendaraan Listrik


Katerangan

Spésifikasi

Kakuatan pabrik

Tag produk

Fitur

Sambungan kabel ti Tipe 2 ka Tipe 2 penting pisan pikeun nu gaduh kendaraan listrik.Kabel EV ieu ngamungkinkeun ngecas janten langkung merenah ku ngalegaan jangkauan kabel pangecas.Kabel extension ngamungkinkeun nu boga mobil listrik pikeun gampang nyambungkeun pangecas Tipe 2 EV maranéhanana ka stasiun ngecas Tipe 2 tanpa kudu salempang ngeunaan sabaraha jauh EV ti titik ngecas.

jéntré

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Dipeunteun Ayeuna 16A/32A
    Tegangan Operasi 250V / 480V
    Suhu Operasi -30 ℃ - + 50 ℃
    Anti tabrakan Sumuhun
    Tahan UV Sumuhun
    Peunteun Protection Casing IP55
    Sertifikasi TUV / CE / UKCA / CB
    Bahan Terminal alloy tambaga
    Bahan Casing Bahan Thermoplastic
    Bahan Kabel TPE/TPU
    Panjang kabel 5m atanapi ngaropéa
    Warna kabel Hideung, Oranyeu, Héjo
    Garansi 24 bulan / 10000 Kawin Siklus

    Workersbee mangrupakeun pabrik ngarah Cina nu specializes dina nyadiakeun rojongan pikeun EV kabel OEM / ODM.Kalayan jalur produksi otomatis pinuh, pabrik mastikeun prosés manufaktur anu efisien sareng akurat.Unggal léngkah diawaskeun sacara saksama pikeun ngajamin prosés pamariksaan kualitas anu sampurna.

    Desain maénkeun peran anu penting dina kasuksésan produk naon waé.Workersbee China ngagaduhan tim desainer anu berpengalaman anu tiasa nyiptakeun desain kabel EV anu inovatif sareng fungsional.Aranjeunna tetep up-to-date sareng tren desain sareng téknologi pangénggalna pikeun mastikeun produkna éstétis sareng praktis.

    Uji kualitas mangrupikeun bagian integral tina operasi Workersbee China.Aranjeunna gaduh prosés uji anu ketat pikeun pariksa kinerja sareng kasalametan kabel EV na.Ku ngalaksanakeun pamariksaan anu lengkep, Workersbee China ngajamin yén produkna nyumponan atanapi ngaleuwihan sadaya standar kualitas anu relevan.

    rinci6 wincik5 rinci4 rinci3 rinci2rinci