page_banner

Ketik 2 ka GB T EV Extension Cable EV carjer Extension Cord

Ketik 2 ka GB T EV Extension Cable EV carjer Extension Cord

Model No: WB-IG3-AC1.0-32AS, WB-IG3-AC1.0-16AS

 

pondok:
Pin pérak-plated dina beungeut alloy tambaga jeung luhur thermoplastic.Carjer gampang diselapkeun sareng ditarik, gaduh desain ergonomis sareng cengkraman anu nyaman.Produk ieu ngadukung fungsi konci éléktronik kendaraan.
OEM / ODM: Kacida Rojongan
Kelengkapan Mobil: BMW, LEAF, MG, NISSAN, AUDI, FORD ETC
Fungsi: EV Ngecas


Katerangan

Spésifikasi

Kakuatan pabrik

Tag produk

Fitur

The Type 2 mun GB T EVSE kawat sambungan kabel ditawarkeun ku Workersbee dirancang pikeun ngaktipkeun ngecas EV efisien sarta aman.Kabel ieu cocog sareng konektor kendaraan listrik Tipe 2, anu biasa dianggo di Éropa, sareng konektor GB T EVSE, seueur dianggo di Cina.Kalayan kabel ieu, pamilik EV tiasa gampang ngecas kendaraanna nganggo stasiun ngecas Tipe 2 sareng GB T EVSE.

p

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Dipeunteun Ayeuna 16A/32A
    Tegangan Operasi 250V / 480V
    Suhu Operasi -30 ℃ - + 50 ℃
    Anti tabrakan Sumuhun
    Tahan UV Sumuhun
    Peunteun Protection Casing IP55
    Sertifikasi TUV / CE / CB
    Bahan Terminal alloy tambaga
    Bahan Casing Bahan Thermoplastic
    Bahan Kabel TPE/TPU
    Panjang kabel 5m atanapi ngaropéa
    Warna kabel Hideung, Oranyeu, Héjo
    Garansi 24 bulan / 10000 Kawin Siklus

    Workersbee mangrupikeun produsén anu kasohor tina kabel ekstensi EV kualitas luhur pikeun ngecas EV.Kalayan komitmen anu kuat pikeun kelestarian sareng inovasi, Workersbee parantos janten nami anu dipercaya dina industri kendaraan listrik.
    Workersbee beroperasi kalayan visi anu jelas pikeun ngarobihkeun infrastruktur ngecas kendaraan listrik sacara global.Fasilitas manufaktur canggih perusahaan, ditambah ku tim insinyur sareng teknisi khusus, ngamungkinkeun aranjeunna nawiskeun solusi mutakhir anu nyumponan kabutuhan pasar anu berkembang.
    Di Workersbee, kualitas sareng reliabilitas penting pisan.Unggal produk EVSE ngalaman uji anu ketat sareng ukuran kontrol kualitas pikeun mastikeun kinerja optimal, kaamanan, sareng umur panjang.Kalayan patuh kana standar sareng sertifikasi internasional, Workersbee ngirimkeun produk unggulan anu masihan katenangan pikiran ka para nasabah.

    rinci6 wincik5 rinci4 rinci3 rinci2rinci