page_banner

OEM ODM Buka Tungtung T2 EV Ngecas Panggantian Kabel Pikeun EV Chargers

OEM ODM Buka Tungtung T2 EV Ngecas Panggantian Kabel Pikeun EV Chargers

EV Colokkeun Modél: WB-IC-AC2.1

 

Shorts: Desain ergonomis sareng cengkraman anu nyaman anu pas sareng panangan manusa.rating panyalindungan IP55 pilihan.panutup colokan EV cocog nyadiakeun panyalindungan éféktif.Casing termoplastik kualitas luhur sareng pin alloy tambaga sareng dugi ka 10,000 Siklus Kawin.Ngarasakeun garansi 24 bulan sareng jasa ngagantian.

 

Dipeunteun Ayeuna: 16A/32A
Tegangan dipeunteun: 250V / 480V AC
Sertifikasi: UKCA / CB / TUV / CE


Katerangan

Spésifikasi

Kakuatan pabrik

Tag produk

Fitur

Kualitas luhur
Colokan EV sareng kawat EV diproduksi langsung ku pabrik Workersbee, ngaleungitkeun keterlibatan perantara.Komponén ieu parantos diuji sareng sertifikasi anu ketat ku laboratorium Workersbee, mastikeun daya tahan sareng reliabilitasna.Aranjeunna geus kabuktian tahan leuwih 10.000 plugging na unplugging siklus.

OEM & ODM
Colokan EV anu dipidangkeun dina produk ieu ngagunakeun colokan EV Tipe 2 generasi panganyarna tina standar Workersbee.Salaku tambahan, éta tiasa disaluyukeun dumasar kana sarat palanggan khusus.Salajengna, para nasabah gaduh kalenturan pikeun nyaluyukeun panjang sareng warna kawat EV pikeun nyocogkeun karesepna.Utamana, terminal di tungtung kabuka disaluyukeun pikeun mastikeun kasaluyuan sareng stasiun ngecas mana waé, ngamungkinkeun konektipitas anu lancar.

Investasi Pantes
Kabel EV anu ditutupan terbuka gaduh kasaluyuan anu luar biasa sareng kendaraan sareng tungtung tumpukan ngecas, nyababkeun konstrain investasi minimal.Ieu boga fungsi minangka investasi strategis pikeun nangkeup jaman énergi anyar, maénkeun peran krusial dina promosi perluasan pilihan ngecas pikeun kandaraan énergi anyar jeung ngabina pangwangunan infrastruktur.

Éfisién Biaya
Produksi kabel EV buka-tungtung ieu lumangsung dina garis assembly otomatis, éféktif nurunkeun expenses produksi.Desain na greatly facilitates kustomisasi, ngamungkinkeun pikeun terminal buka-tungtung tailored pikeun minuhan sarat customer husus.terminal ieu thoughtfully dirancang pikeun simplify instalasi customer sarta ngaleutikan biaya kuli pakait sareng prosedur instalasi.

jéntré

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Dipeunteun Ayeuna 16A/32A
    Tegangan dipeunteun 250V / 480V AC
    Résistansi insulasi > 1000MΩ
    Résistansi kontak 0,5 mΩ Maks
    Tahan Tegangan 2000V
    Peunteun Flammability UL94V-0
    Umur Mékanis > 10000 Siklus Kawin
    Peunteun Protection Casing IP55
    Bahan Casing Thermoplastic
    Bahan Terminal alloy tambaga, pérak plated + luhur thermoplastic
    Sertifikasi TUV / CE
    Garansi 24 bulan / 10000 siklus kawin
    Suhu Lingkungan Operasi -30 ℃ - + 50 ℃

    Sadaya komponen kabel EV open-end ieu, kalebet colokan EV, kawat EV, sareng terminal kabuka, diproduksi di pabrik Workersbee.EV plug pedah tina ngamangpaatkeun garis produksi otomatis canggih Workersbee urang, sedengkeun kabel EV dihasilkeun maké mesin motong pinuh otomatis motong-ujung.Prosés produksi terpadu ieu henteu ngan ukur ngajamin kualitas produk ahir tapi ogé ngamungkinkeun kontrol anu efektif pikeun biaya produksi.

    Workersbee komitmen pikeun nganteurkeun pilihan kustomisasi éksténsif pikeun colokan EV open-end ieu.Ladenan kami kalebet sadayana tina ngabantosan para nasabah kalayan ngagambar desain dugi ka tahap prototyping, produksi, sareng pamariksaan kualitas anu ketat.Salian minuhan sarat customer husus, kami devoted nyadiakeun rojongan teknis, maturan bongbolongan perbaikan, komo facilitating kustomisasi brand.Leveraging kaahlian profésional urang, urang narékahan pikeun empower konsumén urang pikeun nangkep pangsa pasar signifikan.

    jéntré jéntré2 jéntré3 jéntré4 jéntré5jéntré6