page_banner

Pabrik Top Best Type 2 EV Extension Ngecas Produsén Cable

Pabrik Top Best Type 2 EV Extension Ngecas Produsén Cable

Modél No: WB-IP3-AC2.1-32AS, WB-IP3-AC2.1-16AS

 

Shorts: Kabel extension Workersbee Gen 2.1 EV parantos ngalaman paningkatan téknis anu penting dina hal waterproofing, daya tahan, sareng penampilan sadayana.Pamutahiran ieu leres-leres nyayogikeun karesep éstétika sareng kabutuhan fungsional pasar Éropa.

 

 

Sertifikasi: CE, TUV, UKCA
OEM / ODM: Kacida Rojongan
Aplikasi: Ngecas Kendaraan Listrik


Katerangan

Spésifikasi

Kakuatan pabrik

Tag produk

Fitur

Kabel ekstensi Workersbee Gen 2.0 Type 2 EV parantos ngalaman perbaikan pikeun ningkatkeun daya tahan cai, penampilan, daya tahan, sareng seueur deui, saluyu sareng sarat khusus pangguna akhir.Pamutahiran ieu nguatkeun pamilik mobil pikeun ngecas kendaraanna di jero ruangan sareng di luar, ngalegaan jangkauan aplikasi sareng masihan kaunggulan kalapa pikeun agén pamasaran merek.

p

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Dipeunteun Ayeuna 16A/32A
    Tegangan Operasi 250V / 480V
    Suhu Operasi -30 ℃ - + 50 ℃
    Anti tabrakan Sumuhun
    Tahan UV Sumuhun
    Peunteun Protection Casing IP55
    Sertifikasi TUV / CE / UKCA / CB
    Bahan Terminal alloy tambaga
    Bahan Casing Bahan Thermoplastic
    Bahan Kabel TPE/TPU
    Panjang kabel 5m atanapi ngaropéa
    Warna kabel Hideung, Oranyeu, Héjo
    Garansi 24 bulan / 10000 Kawin Siklus

    Workersbee nganut filosofi operasi anu museur kana sudut pandang sadaya pamangku kapentingan, mastikeun yén produk urang cocog sareng individu dina unggal tingkatan.Slogan kami, "Tetep Dieusi, Tetep Nyambung," nunjukkeun komitmen urang.Ngaliwatan kamajuan kontinyu dina kualitas produk sareng inovasi téknologi, kami tujuanana pikeun ngokolakeun hubungan anu saling mangpaat sareng agén-agén kami, ngabina skenario win-win.
    Kamajuan kami dina téknologi sareng paningkatan kapasitas produksi dikaitkeun kana pooling individu anu berbakat.Personil manajemén anu luar biasa sareng teknisi berpengalaman janten pilar pangwangunan sareng kamekaran Workersbee.
    Akumulasi langkung ti 16 taun pangalaman parantos nguatkeun posisi Workersbee salaku pamimpin industri.Kami tetep teguh dina dedikasi pikeun pangwangunan sareng inovasi anu terus-terusan, terus-terusan ngudag kasampurnaan.Babarengan konsumén urang, urang narékahan pikeun nyumbang kana gerakan panyalindungan lingkungan low-karbon global.

    rinci6 wincik5 rinci4 rinci3 rinci2rinci