page_banner

EV Ngecas CCS2 DC Mobil Listrik EV Colokkeun EV Panyambung Pikeun Ngecas Gancang

EV Ngecas CCS2 DC Mobil Listrik EV Colokkeun EV Panyambung Pikeun Ngecas Gancang

WB-IC-DC2.0

 

Shorts: Workersbee CCS2 EV colokan mangrupakeun produk aman, lightweight, ongkos-efisien nu ngarojong OEM / ODM.Éta cocog pikeun tumpukan ngecas DC sareng HPC kakuatan tinggi.

 

cooling hawa: 32-250A
Cooling cair: 500A
Sertifikasi: TUV/CE


Katerangan

Spésifikasi

Kakuatan pabrik

Tag produk

Fitur

Ngecas Aman
Diménsi colokan Workersbee CCS2 EV nyumponan standar Éropa IEC62196-3: 2022, éta mangrupikeun konektor EV anu ngecas gancang DC anu nyumponan standar produksi peraturan kendaraan.

Kaayaan lega
Workersbee CCS2 EV colokan adopts terminal téhnologi over-molding, diuji ku Laboratorium Workersbee, tingkat waterproof bisa ngahontal IP67.Éta tiasa dianggo sacara normal di tempat-tempat anu kalembaban anu kawilang luhur, sareng éta masih tiasa ngecas trem sacara normal dina jangkungna saluhureun 4.000 méter.

Éfisién Biaya
Workersbee cooling hawa CCS2 EV colokan adopts terminal téhnologi gancang-robah, sarta cooling cair CCS2 EV colokan adopts téhnologi tip gancang-robah.Téknologi ieu ngamungkinkeun ngecas perusahaan tumpukan pikeun ngirangan biaya operasi sareng pangropéa.

Gampang Paké
Nganggo téknologi kabel DC anu dipaténkeun, kabel multi-strand disambungkeun ka terminal paralel, sareng DC + sareng DC- janten opat kawat, ngajantenkeun colokan CCS2 EV ieu langkung kompak sareng ringan, kalayan cengkraman anu nyaman.

Énergi Héjo
Colokan CCS2 EV ieu ngagaduhan sistem pendingin cair kakuatan rendah, anu langkung hemat energi sareng ramah lingkungan, sareng nyumponan kabutuhan perlindungan lingkungan sareng kahirupan karbon rendah.

OEM ODM
Workersbee gaduh jalur produksi otomatis EV plug anu ngadukung warna, gaya, sareng kustomisasi LOGO.Bisa ngalayanan konsumén tina gambar, jeung colokan EV brand sorangan.

p

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Elammability Peunteun UL94V-0
    Umur Colokkeun > 10000 Siklus kawin
    Peunteun panyalindungan IP67
    Naékna Suhu <50K
    Suhu Lingkungan Operasi -30 ℃ - + 50 ℃
    Selapkeun & ditarikna Angkatan <140N
    Konsumsi Daya Sistim cooling cair <160W
    Bahan Struktur Dasar PC
    Bahan Colokkeun PA66 + 25% GF
    Bahan Terminal alloy tambaga, pérak electroplated
    Sedeng coolant Cai + Étiléna Glikol Solusi Cai / Dimethicone
    Kapasitas coolant Kira-kira.2.5L (kabel 5m)
    Tekanan Coolant Kira-kira 3.5-8bar
    Laju aliran coolant 1,5-3L / mnt
    Nilai tukeur Panas 170W@300A 255W@400A 374W@500A 530W@600A
    Cairan cooling System Noise Kaluaran <60dB
    Garansi 24 bulan / 10000 Kawin Siklus

    Workersbee Group leres-leres nekenkeun panalungtikan sareng pamekaran produk, sareng colokan CCS2 EV na nangtung salaku kamajuan téknologi anu luar biasa dina ranah kendaraan listrik DC.Ieu bangga boasts inovasi ngarah industri, kayaning palapis terminal dipaténkeun jeung gancang-robah EV téhnologi plug-head.
    Dina usaha maranéhna pikeun kauntungan silih, Workersbee prioritas kapentingan konsumén maranéhanana sapanjang prosés ngembangkeun produk.The incorporation sahiji terminal téhnologi gancang-robah ngamungkinkeun konsumén pikeun nyata ngurangan waragad operasi sarta perawatan, ngabina partnership kacida nguntungkeun sarta ongkos-éféktif.

    rinci6 wincik5 rinci4 rinci3 rinci2rinci