page_banner

Cina Factory Tipe 2 Pikeun Tipe 2 Mobil Listrik 16A 32A Mode 3 EV Ngecas Cable

Cina Factory Tipe 2 Pikeun Tipe 2 Mobil Listrik 16A 32A Mode 3 EV Ngecas Cable

WB-IP3-AC2.0-32AS,WB-IP3-AC2.0-32AT,WB-IP3-AC2.0-16AS,WB-IP3-AC2.0-16AT

 

Shorts: Tipe 2 EV kabel ngecas ieu dirancang kalayan pinuh tinimbangan ergonomics, kalawan kaamanan sarta kanyamanan pamaké salaku konsép desain.Ngabantosan para nasabah meunang pasar sareng dilegakeun pangaruh merek ku kualitas luhur.

 

Dipeunteun Ayeuna: 16A,32A
Warna kabel: Hideung, oranyeu, héjo, jsb.
Sertifikasi: CE, TUV, CB


Katerangan

Spésifikasi

Kakuatan pabrik

Tag produk

Fitur

Tipe ieu 2 pikeun ngetik 2 kabel ngecas ev henteu ngan ukur ergonomis sareng nyaman dicekel, tapi ogé ngagunakeun bahan termoplastik salaku cangkang, anu tahan seuneu sareng tahan suhu luhur.Kasus pelindung silikon gampang dicandak, tahan cai, sareng tahan lebu, anu pinuh ngagambarkeun perhatian Workersbee kana detil.Kinerja kaamanan sareng portabilitas produk ngajantenkeun produk anu cocog pisan pikeun investasi dina industri énérgi anyar kendaraan listrik.

jéntré

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Dipeunteun Ayeuna 16A/32A
    Tegangan Operasi 250V / 480V
    Suhu Operasi -30 ℃ - + 50 ℃
    Anti tabrakan Sumuhun
    Tahan UV Sumuhun
    Peunteun Protection Casing IP55
    Sertifikasi TUV / CE / UKCA / CB
    Bahan Terminal alloy tambaga
    Bahan Casing Bahan Thermoplastic
    Bahan Kabel TPE/TPU
    Panjang kabel 5m atanapi ngaropéa
    Warna kabel Hideung, Oranyeu, Héjo
    Garansi 24 bulan / 10000 Kawin Siklus

    Di Workersbee, kami reueus kana kamampuan kami pikeun nyayogikeun palayanan anu didamel khusus, ngamungkinkeun aranjeunna ngaropea kabel EVna dumasar kana syarat khususna.Kalawan parabot motong-ujung kami dedicated ka motong kabel EV, urang bisa kalayan gampang nyaluyukeun panjangna komo warna kabel pikeun nyocogkeun ka kabutuhan individu.Ieu ensures yén bagian kabel EV tetep flawlessly datar tur manjangkeun umur sakabéh kabel extension EV.

    Kapuasan pelanggan sareng panyalindungan merek penting pisan di Workersbee.Urang prioritas ngasupkeun tungtutan pasar kana ngembangkeun produk urang jeung prosés desain, salawasna striving pikeun nganteurkeun kualitas luar biasa tur kaamanan.Hasilna, konsumén urang jarang sapatemon masalah pos-jualan.Sanajan kitu, dina instansi langka dimana maranéhna ngalakukeun, Workersbee leuwih ti daék pituduh tur ngabéréskeun sagala masalah maranéhna mungkin gaduh.

    Ku gawé bareng Workersbee, para nasabah tiasa gaduh karapihan pikiran di pasar.Kami geus dirakit tim dinamis leuwih 150 teknisi, unggal dilengkepan pangalaman manufaktur signifikan dina industri patali kayaning mobil jeung énergi anyar.Ku kituna, produk urang dirancang pikeun ngaleutikan masalah pos-jualan bari nyokot akun poténsi tantangan pasar jeung intricacies.

    rinci6 wincik5 rinci4 rinci3 rinci2rinci