page_banner

CCS2 EV Colokkeun

Colokan CCS2 EV biasana dianggo dina stasiun ngecas DC kakuatan tinggi di Éropa.Salaku salah sahiji pabrik utama colokan EV, Workersbee Group gaduh pangalaman éksténsif kolaborasi sareng perusahaan stasiun ngecas utama, ngamungkinkeun urang ngartos masalahna ngeunaan colokan EV.

Kalayan ningkatna penjualan mobil listrik di Éropa, aya fokus ngembang dina ngalegaan infrastruktur pikeun ngecas kendaraan listrik.Perusahaan stasiun ngecas utama langkung tekenan kana faktor sapertos biaya pangropéa, kaamanan operasional, sareng portabilitas.Salaku tambahan, nyumponan paménta pikeun ngecas gancang sareng aman parantos janten prioritas pikeun nyayogikeun kabutuhan pamilik mobil.

Colokan Gen 2.0 EV Workersbee ngagabung sareng téknologi parobahan gancang terminal sareng téknologi ganti gancang gun EV.Ieu sacara signifikan ngirangan biaya pangropéa saatos penjualan anu aya hubunganana sareng colokan EV, kalebet bahan sareng tenaga kerja.Saterusna, téhnologi cooling cair kami ditingkatkeun nyadiakeun jaminan duanana speed na kaamanan pikeun DC ngecas gancang.

Ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun leuwih jéntré ngeunaan téknologi anyar Workersbee sarta kamajuan dina téhnologi EV plug.