Cina Factory 3.0 KW 13A E-kandaraan Ngecas 1.7kgs Tipe 1 Portabel Electric Car carjer

Tipe 2 ka Tipe 2 EV Extension Cable: Ningkatkeun Range & Fleksibilitas, [Merek Anjeun]

Ngenalkeun Type 2 to Type 2 EV Extension Cable, dibawa ka anjeun ku Suzhou Yihang Electronic Science and Technology Co., Ltd., produsén ngarah, supplier, sareng pabrik dumasar di Cina.Dirancang pikeun nyumponan kabutuhan pamilik kendaraan listrik, Type 2 to Type 2 EV Extension Cable kami nawiskeun solusi anu cocog pikeun ngecas kendaraan listrik.Kabel extension ieu direkayasa sacara saksama pikeun awét sareng dipercaya, mastikeun kinerja sareng kaamanan anu optimal nalika ngecas.Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun merenah manjangkeun jangkauan antara stasiun ngecas kandaraan listrik maranéhanana jeung EV maranéhanana, ngaleungitkeun kabutuhan repositioning pajeulit atawa panyesuaian parkir.Dijieun kalayan presisi, Type 2 to Type 2 EV Extension Cable kami cocog sareng rupa-rupa model kendaraan listrik, sahingga cocog pikeun sagala rupa aplikasi.Di Suzhou Yihang Electronic Science and Technology Co., Ltd., kami bangga pikeun nganteurkeun produk anu kualitasna luar biasa, sareng Kabel Ekstensi Tipe 2 dugi ka Tipe 2 EV teu aya pengecualian.Kalayan kaahlian kami dina élmu éléktronik sareng téknologi, kami narékahan pikeun nyayogikeun solusi anu dipercaya sareng inovatif pikeun industri kendaraan listrik.Percaya ka kami salaku produsén, supplier, sareng mitra pabrik anu anjeun pikaresep pikeun sadaya kabutuhan ngecas EV anjeun.

Produk patali

Standar Éropa DC CCS2 EV Colokkeun ngecas Panyambung Pikeun DC CCS Rapid carjer

Top Jual Produk